Vruće ti je? Imamo osvježenje!

Vruće ti je? Imamo osvježenje!

Nagradni natječaj

Roštilj na vikendici ili picigin na plaži – neovisno o tome gdje ovog ljeta ružiš s ekipom, vrućine su tu, a osvježenja ponestaje. Sudjeluj u nagradnom natječaju ‘Ljeto za pamćenje’ jer najkreativnije darujemo pravim spasom za ljetne vrućine. Pokaži nam najkreativniji način na koji ti hladiš Pan pivo i podijeli fotografiju ili video s nama na Facebooku ili Instagramu. Tri najkreativnije osobe darujemo prijenosnom škrinjom od 45L prepunom Pan piva i Pan ručnikom!

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Kako sudjelovati u nagradnom natječaju?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na društvenoj mreži Facebook ili Instagram objaviti autorsku fotografiju ili video najkreativnijeg načina na koje hladiš Pan pivo.

Gdje poslati prijavu?

Prijavu možeš objaviti na Facebooku ili na Instagramu.

Na Facebooku svoju prijavu objavi u komentaru objave vezane uz nagradni natječaj.

Na Instagramu objavi fotku ili story, označi profil @panpivohr te dodaj hashtagove #PanPivo i #OsvježiLjeto.

Koliko prijava mogu poslati?

Tijekom trajanja natječaja ‘Ljeto za pamćenje’ možeš poslati po jednu prijavu na svakoj od društvenih mreža na kojoj se odvija nagradni natječaj.

Vrijeme trajanja nagradnog natječaja?

Nagradni natječaj odvija se od 3. kolovoza do 10. kolovoza 2020. godine zaključno s 23:59 sati na području Republike Hrvatske. Imena dobitnika bit će objavljena najkasnije 48 od završetka natječaja unutar komentara objave natječaja na Facebook i Instagram stranici Pan Piva.