Uvjeti korištenja

Carlsberg vjeruje da naši brandovi piva postoje kako bi potrošačima omogućili osvježenje i odgovorno uživanje. Oni bi se trebali konzumirat odgovorno od strane odraslih ljudi i zloupotreba bi se trebala izbjegavati.

Uvod

www.carlsbergcroatia.hr (Stranica) kojom upravlja Carlsberg Croatia d.o.o., Koprivnica Ulica Danica 3, OIB: 09520995772.

Ovi uvjeti korištenja (zajedno s dokumentima koji se na njih odnose) navode vam uvjete korištenja pod kojima možete koristiti našu Stranicu, bilo da ste gost ili registrirani korisnik. Korištenje naše Stranice uključuje pristup, pregled ili prijavu za korištenje naše Stranice.

Molimo da pažljivo pročitate ove uvjete korištenja prije no što započnete koristiti našu Stranicu jer se oni odnose na vaše korištenje naše Stranice. Preporučamo da također pročitate politiku o privatnosti – www.carlsbergcroatia.hr/pravila-privatnosti i politiku o kolačićima –
www.carlsbergcroatia.hr/politika-o-kolacicima i da ispišete primjerak ovog dokumenta za buduće korištenje.

Pristupom i korištenjem naše Stranice znači da ste pristali poštivati ove uvjete korištenja i da se slažete postupati u skladu s njima. Oni su pravni dogovor između vas i nas i mogu se promijeniti samo našim pristankom. Trebaju se čitati zajedno s primjenjivim uvjetima navedenim u nastavku te s bilo kojim detaljima navedenim na našoj Stranici o tome kako naša Stranica radi i o tome koje su usluge na njoj dostupne.

Ako se ne slažete s ovim uvjetima, molimo vas da odmah prestanete koristiti našu Stranicu.

Drugi primjenjivi uvjeti

Ovi uvjeti korištenja odnose se na sljedeće dodatne uvjete, koji se također odnose na vaše korištenje naše Stranice:

  • Naša politika o privatnosti carlsbergcroatia.hr/pravila-privatnosti koja navodi uvjete pod kojima obrađujemo osobne podatke koje prikupimo od vas, ili koje nam vi omogućite. Vi garantirate da su svi prikupljeni podaci ispravni.
  • Naša politika o kolačićima carlsbergcroatia.hr/politika-o-kolacicima, koja daje informacije o kolačićima na našoj Stranici. Koristeći našu Stranicu, pristajete koristiti kolačiće na našoj Stranici.
  • Naša politika o prihvatljivoj upotrebi carlsbergcroatia.hr/politika-prihvatljive-upotrebe, koja navodi dozvoljena korištenja naše Stranice. Kad koristite našu Stranicu, morate postupati u skladu s ovom Politikom prihvatljive upotrebe.

Primjene naših uvjeta i Stranice

Zadržavamo pravo promijeniti ove uvjete korištenja s vremena na vrijeme bez prethodne obavijesti o promjeni na našoj Stranici. Molimo da provjerite tu stranicu s vremena na vrijeme i provjerite je li došlo do promjena, jer su one za vas obvezujuće.

Možemo ažurirati našu Stranicu s vremena na vrijeme i možemo promijeniti sadržaj u bilo koje vrijeme. No, obratite pozornost da sadržaj na našoj Stranici jer mi nemamo nikakvu obvezu ažurirati ga.

Ne garantiramo da je naša Stranica, ili sadržaj na njoj bez pogrešaka ili propusta.

Pristupanje našoj Stranici

Naša Stranica dostupna je besplatno.

Ne garantiramo da je naša Stranica, ili sadržaj na njoj, uvijek dostupan bez prekida ili pogrešaka. Pristup našoj Stranici dozvoljen je privremeno. Možemo obustaviti, povući, prekinuti ili promijeniti jedan ili sve dijelove naše Stranice bez obavijesti. Nismo vam odgovorni ako je naša Stranica iz bilo kojeg razloga nedostupna u bilo koje vrijeme ili u bilo kojem trajanju.

Odgovorni ste za sve potrebne postupke koje morate napraviti kako biste pristupili našoj Stranici. Također trebate razumjeti da ne možemo i ne garantiramo da je bilo koji sadržaj na našoj Stranici bez infekcija, virusa i/ili drugih kodova koji imaju kontaminirajuća ili destruktivna svojstva. Vi ste odgovorni za provedbu odgovarajućih postupaka i provjeru virusa (uključujući antivirusne i druge sigurnosne provjere) kako biste ispunili određene sigurnosne zahtjeve te pouzdanost unosa i izlaza podataka.

Vi ste također odgovorni za osiguravanje da su sve osobe koje pristupaju našoj Stranici preko vaše veze za pristup internetu upoznate s uvjetima korištenja i ostalim primjenjivim uvjetima te da postupaju u skladu s njima.

[Naša Stranica namijenjena je osobama koji žive u Republici Hrvatskoj. Ne tvrdimo da je dostupan sadržaj koji se nalazi na našoj Stranici ili do kojeg se dolazi preko Stranice primjeren ili dostupan za bilo koju drugu lokaciju. Možemo ograničiti dostupnost naše Stranice ili neke usluge ili nekog proizvoda opisanog na Stranici osobama ili geografskom području u bilo koje vrijeme.  [Ako želite pristupiti Stranici izvan Republike Hvatske činite to na vlastiti rizik.]

Ne smijete zloporabiti našu Stranicu svjesnim unošenjem virusa, trojanaca, crva, logičkih bombi ili drugim materijalom koje je zlonamjerno ili tehnološki štetno. Ne smijete pokušati neovlašteno pristupiti ili mijenjati ispravan rad naše Stranice i, posebno, ne smijete pokušati zaobišli sigurnosne postavke, mijenjati, neovlašteno mijenjati ili na bilo koji drugi način ometati rad naše Stranice ili bilo kojeg računalnog sustava, servera, rutera ili bilo kojeg drugog uređaja spojenog na Internet.

Zakon o potvrđivanju Konvencije o kibernetičkom kriminalu https://narodne-novine.nn.hr/clanci/medunarodni/2002_07_9_119.html

S vremena na vrijeme, možemo ograničiti pristup nekim mogućnostima ili dijelovima naše Stranice, ili cijele Stranice

Prijava

Na mjestima gdje se od vas traži popunjavanje obrasca za prijavu ili pružanje drugih informacija, detalji koje omogućite moraju biti istiniti, točni i potpuni. Molimo da nas odmah obavijestite o bilo kakvim promjenama o informacijama koje nam omogućite.

Ako odaberete, ili vam je omogućen, korisnički identifikacijski broj, lozinka ili druge informacije kao dio naših sigurnosnih postupaka, morate se odnositi prema tim informacijama kao o povjerljivim i ne smijete ih odavati trećoj strani. Imamo pravo poništiti bilo koji korisnički identifikacijski broj ili lozinku  bilo da su ste ih odabrali sami ili da smo ih mi omogućili, u bilo koje vrijeme ako, po našem mišljenju, niste postupali u skladu s bilo kojom odredbom ovih uvjeta korištenja.

Ako znate ili sumnjate da bilo tko drugi osim vas zna baš korisnički identifikacijski broj ili lozinku, odmah nas morate o tome obavijestiti putem info@carlsberg.hr.

Prava intelektualnog vlasništva  

Osim ako nije drugačije navedeno, mi smo vlasnik ili korisnik licence svih prava intelektualnog vlasništva na našoj Stranici, i materijala koji su na njoj objavljeni. Ti radovi su zaštićeni zakonima o autorskim pravima i sporazumima u cijelome svijetu. Sva ta prava su zaštićena.

Mi smo vlasnik ili korisnik licence svih zaštitnih znakova koji se nalaze na napoj Stranici i svim povezanim zaštitnim znakovima, logotipima i uređajima osim ako nije drugačije navedeno.

Možete ispisati primjerak i možete preuzeti izvatke ili materijale s naše Stranice za svoje osobno korištenje i bilo koji kopirani materijali moraju uključivati sve obavijesti o autorskim pravima i drugim pravima vlasništva koji se nalaze na njima. Ne smijete mijenjati kopije na papiru ili digitalnom obliku bilo kojih materijala koji ste isprintali ili preuzeli na bilo koji način, i ne smijete koristiti slike, fotografije, video ili audio uratke ili bilo koje grafike odvojeno od priloženog teksta.

Niti jedno pravo, naziv ili interes u bilo kojim preuzetim materijalima ili softwareu prenosi se na vas tim preuzimanjem ili kopiranjem. Ne smijete koristiti materijale na našoj Stranici (uključujući reprodukcije osim onih navedenih gore) za objavljivanje, mijenjanje ili distribuciju bez našeg prethodnog pisanog odobrenja.

Naš status (i status naših navedenih suradnika) kao autora sadržaja na našoj Stranici uvijek se mora navesti.

Ne smijete koristiti niti jedan dio sadržaja na našoj Stranici u komercijalne svrhe bez ishođenja dozvole da to učinite od nas ili naših izdavatelja licence.

Ako ispišete, kopirate ili preuzmete bilo koji dio naše Stranice na način na koji krši uvjete korištenja, vaše pravo korištenja Stranice bit će odmah ukinuto i morate, po našem nahođenju, vratiti ili uništiti kopije materijala koje ste napravili.   

Ispravnost informacija

Informacije na našoj Stranici imaju samo svrhu informirati. Poduzet ćemo razumne korake kako bismo osigurali da su informacije na Stranici točne, ali sadržaj, komentari, osvrti i drugi materijali koji su objavljeni na našoj Stranici nemaju svrhu savjeta i ne smiju se tako shvaćati. Prije no što poduzmete određene radnje na temelju sadržaja na našoj Stranici, ili odlučite ne poduzeti radnje, savjetujte se s profesionalcem ili stručnjakom.

Ne dajemo nikakva jamstva niti garancije niti predstavljamo, bilo izričito izraženo ili se podrazumijeva, da su informacije točne, potpune ili ažurirane, u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom, ne prihvaćamo odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu korištenjem tih informacija od strane vas ili bilo koga kome komunicirate te informacije. Ako pronađete netočne informacije na našoj Stranici kontaktirajte nas i nastojat ćemo ispraviti ih, u slučajevima da se slažemo s ispravkom, što je razumno prije moguće.

Osvrti

Sva izražena miljenja i osvrti na našoj Stranici odgovornost su njihovih autora i ni na koji način ne izražavaju naše stavove. Ne garantiramo niti predstavljamo, bilo izričito izraženo ili se podrazumijeva, za bilo kakva mišljenja ili osvrte, uključujući njihovu pravnu osnovu ili točnost i odričemo se odgovornosti povezane s njima, u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom.

Nagradne igre

Sve nagradne igre koji se provode ili promoviraju na našoj Stranici podliježu uvjetima posebno napisanim za te nagradne igre.  

Poveznice za ovu i druge internetske stranice

Možemo, s vremena na vrijeme, omogućiti poveznice koje će vam omogućiti pristup internetskim stranicama trećih strana direktno s naše Stranice. Te stranice trećih strana nisu pod našom kontrolom i, osim ako nije drugačije navedeno, nismo pridonijeli sadržaje na te stranice. Kada gledate te stranice napuštate prostor koji mi kontroliramo pa stoga ne možemo prihvatiti odgovornosti za bilo kakve probleme koje nastavu vezano uz ili korištenje vaših podataka od strane treće strane, sadržaj naše stranice ili proizvode ili usluge koje vam te stranice nude.

Zadržavamo pravo, po našem nahođenju, zabraniti postavljanje poveznice na drugoj internetskoj stranici na materijale ili informacije na našoj Stranici.

Naša odgovornost

Iako se nadamo da će naša Stranica biti zanimljiva korisnicima u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom, izuzimamo bilo kakve uvjete, garancije ili predstavljanja ili druge uvjete koji se mogu odnositi na našu Stranicu ili na njen sadržaj, bilo izričito izraženo ili se podrazumijeva. Nismo odgovorni korisnicima za bilo kakav gubitak ili štetu, bilo ugovorno ili deliktno (uključujući nemar) kršenje zakonskih obveza ili drugo, čak i ako je bilo moguće predvidjeti, ili je nastala u vezi s

  • Korištenjem ili nemogućnošću korištenja naše Stranice; ili
  • Korištenjem ili pouzdavanjem na bilo koji sadržaj koji se nalazi na našoj Stranici.

Ako koristite našu stranicu kao potrošač, nismo odgovorni za bilo kakav gubitak prihoda, gubitak poslovanja, obustavu poslovanja ili gubitak poslovnih mogućnosti i samo smo odgovorni za gubitak koji se razumno može predvidjeti.

Koristite li našu stranicu kao poslovni korisnik, ni u kojem slučaju nismo odgovorni za:

  • Gubitak profita, poslova ili prihoda;
  • Obustavu poslovanja;
  • Gubitak očekivanih ušteda;
  • Gubitak poslovnih mogućnosti, ugleda ili reputacije; ili
  • Bilo kakav indirektni ili posljedični gubitak ili štetu.

 Nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu prouzrokovanu virusom, DDoS napade (napad na računalni servis s ciljem da se korisnicima onemogući njegovo korištenje) ili drugi tehnološki štetan materijal, računalne programe ili druge vlasničke materijale zbog vaše korištenja naše Stranice ili zbog objavljivanja sadržaja na njoj ili bilo kojoj stranici povezano s našom Stranicom.

Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj internetskih stranice povezanih s našom Stranicom. Te poveznice ne smiju se interpretirati kao naša podrška tih stranica. Nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koja može nastati zbog korištenja istih.

Ne isključujemo niti ograničavamo našu odgovornost prema vama u slučajevima kada bi to bilo protuzakonito. https://narodne-novine.nn.hr/clanci/medunarodni/2002_07_9_119.html

Postavljanje sadržaja na našoj Stranici

Bilo da koristite značajku koja vam omogućava da postavite sadržaj na našu Stranicu ili da ostvarite kontakt s drugim korisnicima naše Stranice, morate postupati u skladu sa standardima sadržaja koji su navedeni u politici prihvatljive upotrebe: www.carlsbergcroatia.hr/politika-prihvatljive-upotrebe.

Vi garantirate da svi su svi prilozi u skladu s tim standardima i bit ćete nam odgovorni te ćete nam morati podmiriti štetu za bilo koje kršenje te garancije.

Bilo koji sadržaj kojeg postavite na našu Stranicu smatra se nepovjerljivim i nevlasničkim. Zadržavate sva svoja prava na prava vlasništva svojeg sadržaja, ali nam morate odobriti ograničenu licencu za korištenje, pohranu i kopiranje tog sadržaja te njegovu distribuciju i omogućavanje da je je dostupno trećim stranama. Prava koja nam licencirate opisana su u sljedećem poglavlju. (Prava koja licencirate).

Možemo otkriti vaš identitet bilo kojoj trećoj strani koja tvrdi da materijal koji ste vi objavili i postavili na našu Stranici predstavlja kršenje prava intelektualnog vlasništva ili njihova prava na privatnost.

Nismo odgovorni bilo kojoj trećoj osobi za sadržaj ili točnost sadržaja koji ste vi ili neki drugi korisnik naše Stranice objavio. 

Imamo pravo ukloniti bilo koji sadržaj koji ste ostavili na našoj Stranici ako, po našem mišljenju, nije u skladu sa standardima sadržaja navedenim u našoj politici prihvatljive upotrebe: www.carlsbergcroatia.hr/politika-prihvatljive-upotrebe.

Stavovi koje su izrazili drugi korisnici na našoj Stranici ne predstavljaju naše stavove i vrijednosti.

Samo ste vi odgovorni za osiguravanje i dodatnu pohranu vašeg sadržaja.

Prava koja licencirate

Kada objavite ili postavite sadržaj na našu Stranicu, odobravate nam neprekidnu, međunarodnu, ne-ekskluzivnu, bez naknade, prenosivu licencu za korištenje, reproduciranje, pripremu izvedenih radova, prikaz i korištene tog korisničkog generiranog sadržaja u vezi s uslugama koje nudi naša Stranica te putem drugih medija uključujući oglašavanje na Stranici.

Dostupnost

Shvaćamo potrebu da ova Stranica bude dostupna i lagana za korištenje bez obzira na tehnologiju ili sposobnosti.  

Dok težimo prihvaćenim smjernicama i standardima za dostupnost i iskoristivost, nije uvijek moguće to postići da svim dijelovima naše Stranice. Sadržaj koji nude partneri treće strane i korisnici Stranice možda neće biti u skladu s tim standardima i smjernicama.

Stalno tražimo načine za poboljšanje razine dostupnosti i iskoristivosti naše Stranice. Ako pronađete nešto što treba poboljšanje ili ako imate problema s korištenjem nečega na Stranici, molimo vas da nas o tome obavijestite.  

Općenito

Sve službene pravne obavijesti moraju se slati nama na našu adresu sjedišta navedenu gore.

Naša nemogućnost provedbe prava ne znači da odričemo toga prava. Ne smijete dodijeliti niti prenijeti svoja prava pod ovim uvjetima korištenja.

Ako se bilo koji dio ovih uvjeta korištenja smatra neprovedivim zakonski, svi ostali dijelovi uvjeta korištenja ostaju na snazi. 

Ako ste kompanija, ovi uvjeti korištenja, njihov sadržaj i njihovo oblikovanje (i svi neugovorni sporovi i zahtjevi) su u skladu s [umetnite] zakonom. Oboje se slažemo na isključivu nadležnost sudova u [umetnite].

Kontaktirajte nas

Ako imate problema s našom Stranicom ili biste željeli komentirati Stranicu, molimo da nas kontaktirajte na info@carlsberg.hr.

Ažuriranja

Ovi uvjeti su posljednji puta ažurirani u svibnju 2018.