Svaki je Pan prilika za druženje!

Svaki je Pan prilika za druženje!

Ono što nas sve povezuje je činjenica da vrijeme volimo provoditi s bliskim ljudima jer upravo su trenuci druženja ono što nas ispunjava i donosi veselje u naše živote. Bez obzira na užurbanost života važno je pronaći male trenutke u svakom danu koji ćemo posvetiti onima koji su nam dragi, bilo da je u pitanju roštilj na vikendici, tjedni termin za mali nogomet ili odlazak na pivo u obližnji kafić.  

Zato u našoj novoj kampanji prikazujemo tu jednostavnu stranu hrvatske svakodnevice i podsjećamo na važnost uživanja u malim trenucima s bliskim ljudima jer svaki je Pan prilika za druženje. 

Ovogodišnja kampanja prikazuje Panov “Jednostavno je” pogled na život koji nam poručuje kako je život u biti prilično jednostavan i kako je lako uživati u njegovoj jednostavnosti. Pan je tu za sve kojima je potrebno pravo pivsko osvježenje – jednostavno se otvara, jednostavno pije i jednostavno osvježava jer nudi različite varijante pitkih lagera za svačiji ukus. 

Kampanja prati doživljaje Pan ekipe u različitim prigodama druženja uz Pan i poigrava se s aktualnostima prisutnima u našoj svakodnevici. Zgode Pan ekipe pratit ćemo kroz TV spotove, ali i u igranim skečevima na društvenim mrežama.  

ZNANJE

Naša Pan ekipa vrijeme voli provoditi u lokalnom kafiću, a novi konobar nedavno je stigao u Hrvatsku i tako se pridružio sve većem broju ljudi koji našu zemlju biraju kao mjesto za život i rad. Jedna od prepreka s kojom se suočavaju je i hrvatski jezik za koji je poznato da nije baš najlakši na svijetu, no nama se čini da se neki baš dobro snalaze – što će nam naša Pan ekipa i potvrditi. 

ROŠTILJ

Naša Pan ekipa najviše voli uživati u jednostavnim druženjima, bez puno komplikacija. Baš zato, roštilj je njihov omiljeni odabir za okupljanje vikendom, a uz Pan sretni su i oni najzahtjevniji….

REKREACIJA

Za Pan ekipu, tjedni termin za rekreaciju je neizostavan, a posebno vole uživati u onom što dolazi poslije – osvježenje uz hladni Pan.

ORGANIZACIJA

Pan ekipa slobodne vikende voli provoditi u prirodi, a uz pravog čovjeka jednostavno je organizirati dobar izlet.

I ne zaboravimo „Svaki je Pan prilika za druženje“…..