Pravila nagradnog natječaja

“Dvadeset dana po 100 paketa Pan Pilsnera!”

Nisi probao Pan Pilsner? Od 9. do 28 veljače 2021. imaš ga mogućnost probati na naš račun.

Članak 1. Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja je CARLSBERG CROATIA d.o.o., Koprivnica, Ulica Danica 3, OIB 09520995772.

Članak 2. Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je “Dvadeset dana po 100 paketa Pan Pilsnera!”. Nagradni natječaj CARLSBERG CROATIA d.o.o. odvija se 9. do 28. veljače 2021. godine zaključno s 23:59 h na području Republike Hrvatske, a održavat će se na web stranici www.panpivo.hr.

Članak 3. Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja je promocija novog proizvoda Pan Pilsner.

Članak 4. Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Za vrijeme trajanja nagradnog natječaja za dobivanje Pan Pilsner paketa u nagradnom natječaju potrebno je ispuniti osobne podatke u obrascu (ime, prezime, broj telefona, adresu, e-mail adresu) i izvršiti jednostavan zadatak, točnije odgovoriti na pitanje.

Nakon što je prvih stotinu sudionika u danu osvojilo paket, posjetitelji nagradnog natječaja dobivaju obavijest da sutra mogu pokušati ponovo.

Tijekom trajanja natječaja moguće je s jedne IP adrese jednom dnevno ispuniti obrazac. Tijekom trajanja natječaja moguće je osvojiti jedan Pan Pilsner paket. Popis dnevnih dobitnika bit će objavljen sljedeći dan na službenoj web stranici Pan piva (www.panpivo.hr) gdje će biti navedeno ime, prezime i grad/mjesto svih dobitnika za vrijeme trajanja natječaja.

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj stariji od 18 godina, osim djelatnika CARLSBERG CROATIA d.o.o. i povezanih društava te članova njihove uže obitelji.

Članak 5. Nagradni fond

Nagradni fond uključuje:
2.000 (riječima: dvije tisuće) Pan Pilsner paketa za 2.000 dobitnika

Nagradni fond čini isključivo Pan Pilsner paket s 4 Pan Pilsner 0,5 l limenke koje dobitnik ne može zamijeniti za novac, proizvode ili usluge koji nisu navedeni u nagradnom fondu.

Članak 6. Rješavanje spora

U slučaju spora između Priređivača i Sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 7. Pravila nagradnog natječaja

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja i koja sadrže sve detalje o obradi podataka.

Članak 8. Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile. Priređivač natječaja pridržava pravo promjene ovih pravila ako se ukaže potreba. Pravila se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku tijekom (i nakon) nagradnog natječaja.

Članak 9. Odgovornosti

Priređivač ne preuzima odgovornosti za:

Bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe.

(Ne)funkcioniranje interneta i posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)funkcioniranja.

Priređivač ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.

Ova pravila primjenjuju se od 15.2.2021.

Zagreb, 09.02.2021., CARLSBERG CROATIA d.o.o., Ulica Danica 3, Koprivnica.

* CARLSBERG CROATIA d.o.o. poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za preuzimanje nagrada i objavu dobitnika. Javni popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime te grad/mjesto dobitnika.