Pokaži nam kako izgleda petak

Pokaži nam kako izgleda petak

Nagradni natječaj – Pan Pilsner

Osjećaj petka pretočili smo u novi Pan Pilsner – jedino pivo s okusom petka. Bogat okus Saaz hmelja namijenjen je svima koji o petku sanjaju, koji petak jedva čekaju i koji petkom najviše uživaju.

Sad je red na tebi da nam pokažeš kako izgleda petak u jednoj fotografiji ili videu? Jesu li to prijatelji u pjesmi i druženju ili je to druženje uz roštilj? To prepuštamo tebi.

Osvoji jedinstveno pakiranje Pan Pilsnera

Na Pan izborima održanima 2020. godine svi glasači koji su Svi birači koji su to poželjeli dobili su na kućnu adresu jedinstveni paket Pan Pilsnera.

Pravila nagradnog natječaja

Kako sudjelovati u nagradnom natječaju?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na društvenoj mreži Facebook ili Instagram objaviti autorsku fotografiju ili video svog viđenja petka.

Gdje poslati prijavu?

Prijavu možeš objaviti na Facebooku ili na Instagramu.

Na Facebooku svoju prijavu objavi u komentaru objave vezane uz nagradni natječaj.

Na Instagramu objavi fotku ili story, označi profil @panpivohr te dodaj hashtagove #PanPilsner i #Pivosokusompetka.

Koliko prijava mogu poslati?

Tijekom trajanja natječaja ‘Kako izgleda petak?’ možeš poslati po jednu prijavu na svakoj od društvenih mreža na kojoj se odvija nagradni natječaj.

Vrijeme trajanja nagradnog natječaja?

Nagradni natječaj odvija se od 3. srpnja do 10. srpnja 2020. godine zaključno s 23:59 sati na području Republike Hrvatske. Imena dobitnika bit će objavljena 13. srpnja 2020. godine na Facebook i Instagram stranici Pan Piva.