Jednostavno je osvježit’ dan uz Pan!

Jednostavno je osvježit’ dan uz Pan!

Život bi trebao biti jednostavan, ali često se događaju komplikacije.

Nekada je to zahtjevan šef na poslu, katkad prijatelj koji kasni, a često si i sami zakompliciramo čak i običan odlazak u trgovinu. Ima dana kada se samo želiš vidjeti s ekipom, a uspješno se dogovoriti ravno je čudu : „Tamo je onaj nepristojni konobar“, „A ovdje su mi loše skuhali kavu“, „Oni nemaju terasu“… Poznato? Voljeli bismo da su barem druženja s prijateljima opuštena, zabavna i jednostavna, a često se pretvore u nešto potpuno suprotno.

Za mnoge opraštanje s ljetom i dolazak jeseni simbolizira kraj bezbrižnosti i nove komplikacije i  probleme svakodnevice. Povratak obvezama, hladnije vrijeme, kraći dani, gužva u prometu nerijetko bude loše raspoloženje, pa često zaboravimo na sve lijepe strane koje nam donosi jesen.

Pan nas podsjeća kako je život u biti prilično jednostavan, da je lako uživati u njegovoj jednostavnosti i u jesenskom periodu godine, bez nepotrebnih komplikacija. Napokon su se tvoji prijatelji vratili s godišnjeg pa je lakše pronaći društvo za nove aktivnosti. Ugodnije jesenske temperature zovu na druženje na otvorenom i zato pozovi ekipu i organizirajte odlazak u prirodu, a ako vas iznenadi kiša uživajte na toplom u  društvenim igrama. Uz to, jesen je stvorena za kratka putovanja, pa kad ti se idući godišnji učini daleko, iskoristi vikend i posjeti obližnje mjesto. I ne zaboravi – iako sunce ranije zalazi, uživanje s ekipom nikad ne prestaje, a jedino je pitanje koji Pan izabrati.

Pan je pivo koje se jednostavno otvara, jednostavno pije i jednostavno osvježava, jer nudi različite varijante pitkih lagera za svačiji ukus:

Pan je tu za sve kojima je dosta komplikacija i kojima je potrebno osvježenje.

Zato u novim Pan reklamama donosimo nekoliko situacija u kojima ćete se možda prepoznati i podsjetiti kako stvari u životu u biti mogu biti prilično jednostavne…

Jednostavno je imati najcool melodiju zvuka…

samo klikni na poveznicu iznad i ne propusti ni jedan poziv na druženje s prijateljima!

Jednostavno je. Pan. Osvježi dan!