GOL PROSLAVI DA TI PAN DRES DOSTAVI!

GOL PROSLAVI DA TI PAN DRES DOSTAVI!

Imaš najbolju malonogometnu ekipu koja zna kako pobjeđivati, ali i kako slaviti golove? Nastavi čitati jer ovo je nagradni natječaj za tebe i tvoju ekipu. Tri najkreativnija malonogometna tima imaju priliku osvojiti personalizirane dresove i Pilsner za cijelu ekipu. 

Kako sudjelovati u nagradnom natječaju?

U nagradnom natječaju moguće je sudjelovati putem Facebooka i/ili Instagrama.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju putem Facebooka potrebno je u komentar objave nagradnog natječaja postaviti video rekreiranja slavlja poznatih nogometaša nakon zabijanja gola i označiti malonogometnu ekipu u komentar. Označavanje ekipe nije uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

U nagradnom natječaju putem Instagrama moguće je sudjelovati tako da se video rekreiranja slavlja poznatih nogometaša nakon zabijanja gola objavi kao feed objava ili story objava i označi malonogometna ekipa. Instagram profil mora biti otključan, a potrebno je označiti @panpivo. Označavanje ekipe nije uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Tri najkreativnija videa prema mišljenju žirija bit će nagrađena. 

Gdje poslati prijavu?

Prijavu možeš objaviti na Facebooku i/ili Instagramu.

Na Facebooku svoju prijavu možeš objaviti u komentaru objave nagradnog natječaja koja se objavljuje 23.4.2021.
Na Instagramu svoju prijavu možeš objaviti na svom otključanom Instagram profilu kroz feed objavu ili story objavu za vrijeme trajanja nagradnog natječaja. 

Koliko prijava mogu poslati?

Korisnici tijekom trajanja natječaja mogu objaviti neograničen broj svojih fotografija na Instagramu označenih sa @panpivohr, isto kao i neograničen broj komentara na Facebook profilu (PanPivo) ispod objave vezane za nagradni natječaj. Sudionici natječaja objavom fotografije potvrđuju da ona predstavlja njihovo autorsko djelo te da nije preuzeta s internetskih stranica, društvenih mreža ili drugih izvora. 

Vrijeme trajanja nagradnog natječaja?

Nagradni natječaj odvija se od 23. travnja do 30. travnja 2021. godine zaključno s 23:59 sati na području Republike Hrvatske. Imena dobitnika bit će objavljena najkasnije 72 sata na Facebook i Instagram profilu Pan piva te na službenoj web stranici Pan piva (www.panpivo.hr).

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „GOL PROSLAVI DA TI PAN DRES DOSTAVI!

Članak 1. Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja je CARLSBERG CROATIA d.o.o., Koprivnica, Ulica Danica 3, OIB 09520995772.
Ovaj nagradni natječaj nije ni na koji način sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka ili Instagrama.

Članak 2. Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je „Gol proslavi da ti Pan dres dostavi!“. Nagradni natječaj CARLSBERG CROATIA d.o.o. odvija se od 23. travnja do 30. travnja 2021. godine zaključno s 23:59 h. Nagradni natječaj održavat će se na Facebook stranici Pan Pivo i Instagram stranici @panpivohr. Imena dobitnika bit će objavljena najkasnije 72 sata od završetka natječaja, na Facebook i Instagram profilu Pan piva te na službenoj web stranici Pan piva (www.panpivo.hr).

Članak 3. Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja je promocija kampanje “Pivo za osjećaj petka svaki dan!”,  povećanje angažmana na Facebook i Instagram stranici i promocija Facebook i Instagram profila Pan Pivo kao Priređivača nagradnog natječaja.

Članak 4. Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj stariji od 18 godina, osim djelatnika CARLSBERG CROATIA d.o.o. i povezanih društava te članova njihove uže obitelji. U nagradnom natječaju moguće je sudjelovati putem Facebooka i/ili Instagrama.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju putem Facebooka potrebno je u komentar objave nagradnog natječaja postaviti video rekreiranja slavlja poznatih nogometaša nakon zabijanja gola i označiti  malonogometnu ekipu u komentar. Označavanje ekipe nije uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

U nagradnom natječaju putem Instagrama moguće je sudjelovati na način da se video rekreiranja slavlja poznatih nogometaša nakon zabijanja gola objavi kao feed objava ili story objava. Instagram profil mora biti otključan, a potrebno je označiti @panpivo i malonogometnu ekipu (označavanje ekipe nije uvjet). Na Facebooku i Instagramu objave trebaju biti vezane uz ovaj nagradni natječaj, pod uvjetima korištenja koje definiraju Facebook i Instagram i na koje je svaki korisnik pristao prilikom otvaranja Facebook i/ili Instagram profila.

Korisnici tijekom trajanja natječaja mogu objaviti neograničen broj svojih fotografija na Instagramu označenih sa @panpivohr, isto kao i neograničen broj komentara na Facebook profilu (PanPivo) ispod objave vezane za nagradni natječaj. Sudionici natječaja objavom fotografije potvrđuju da ona predstavlja njihovo autorsko djelo te da nije preuzeta s internetskih stranica, društvenih mreža ili drugih izvora. 

Fotografije za koje postoji sumnja da nisu autorske ili da su preuzete s internetskih stranica ili drugih izvora, Priređivač je ovlašten isključiti iz natječaja. Sadržaji koji su neadekvatni (uvredljivog su sadržaja, ne odgovaraju temi nagradnog natječaja i sl.) bit će isključeni iz nagradnog natječaja. Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika. Zbog dostave kontakt informacija, objavljeni su dobitnici dužni javiti se priređivaču natječaja putem privatne poruke na Facebooku i Instagramu PanPivo. Dobitnik je suglasan da se njegovo ime objavi.

Članak 5. Uvjeti u slučaju nepridržavanja pravila

Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike natječaja te obrisati njihove komentare u sljedećim slučajevima:

1. Ako objavljene fotografije nisu u skladu s definiranim smjernicama natječaja
2. Ako se fotografija ne pridržava teme natječaja
3. Ako je fotografija uvredljivog ili vulgarnog sadržaja
4. Ako se autor fotografije prema drugima odnosi s omalovažavanjem, vrijeđajući tuđa vjerska, politička i osobna uvjerenja
5. Ako organizator utvrdi da je Sudionik povrijedio pravo osobnosti trećih neovlaštenom objavom fotografija
6. Ako jedna ili više osoba zatraže izuzimanje Sudionika iz Natječaja
7. Ako sudionik natječaja poziva na prekomjernu konzumaciju alkohola
8. Ako se Sudionik koristi lažnim profilima kako bi sudjelovao u natječaju
9. Ako se krše tuđa autorska prava
10. Ako se krši ‘Terms of use’ Facebooka i/ili Instagrama
11. Ako sudionik prekrši ova Pravila

Svi sudionici koji su diskvalificirani po odredbama točaka 1. – 11. Članka 5. neće biti posebno obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji.

Članak 6. Nagradni fond

Nagradni fond uključuje 3 nagrade jednake vrijednosti:

Deset personaliziranih dresova (s imenom i odgovarajućom veličinom) i dva paketa Pan Pilsner limenki piva (ukupno 48 limenki). Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, proizvode ili usluge koji nisu navedeni u nagradnom fondu.

Članak 7. Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Odabir dobitnika obavit će se u sjedištu CARLSBERG CROATIA d.o.o. od strane žirija. Od pristiglih prijava, žiri će odabrati ukupno 3 dobitnika/ce na Facebooku ili Instagramu koji osvajaju navedene nagrade. Kriteriji su kreativnost i originalnost prijavljenog videa. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila.

Članak 8. Objava rezultata nagradnog natječaja

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na Facebook stranici Pan Pivo i Instagram stranici @panpivohr te na službenoj web stranici Pan piva (www.panpivo.hr).

Članak 9. Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnici se moraju javiti organizatoru privatnom porukom putem Facebook ili Instagram stranice Pan Pivo u roku od 48 sati nakon objave dobitnika. Dobitnici će nagradu dobiti dostavom na adresu koju navedu kao adresu preuzimanja.

Članak 10. Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 23. travnja 2021. na Facebook stranici Pan Pivo, Instagram stranici @panpivohr i web stranici Pan piva (www.panpivo.hr).

Članak 11. Rješavanje spora

U slučaju spora između Priređivača i Sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 12. Pravila nagradnog natječaja

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja. Kriteriji su kreativnost, originalnost i estetika autorske fotografije.

Članak 13. Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile. Priređivač natječaja pridržava pravo promjene ovih pravila ako se ukaže potreba. Priređivač natječaja nije nužan objaviti promjenu pravila. Pravila se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku tijekom (i nakon) nagradnog natječaja.

Članak 14. Odgovornosti

Priređivač ne preuzima odgovornosti za:

Bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe.

(Ne)funkcioniranje interneta i posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)funkcioniranja.

Postavljene fotografije ili video na stranici od strane natjecatelja, koji jamče da imaju suglasnost od svih osoba koje se nalaze na fotografiji ili videu te da postavljanjem iste neće biti povrijeđena prava osobnosti tih osoba.

U slučaju da sadržaj kreiran od strane Sudionika krši prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba Priređivač ima pravo takve sadržaje ukloniti bez obrazloženja. Priređivač također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.

Zagreb, 23.4. 2021., CARLSBERG CROATIA d.o.o., Ulica Danica 3, Koprivnica.

* CARLSBERG CROATIA d.o.o. poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za preuzimanje nagrada. Javni popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime te prijavljeni materijal (u bilo kojem formatu: tekst, fotografija, video i sl.).