Pravila nagradnog natječaja “Pan Zid Počasti”

Kako sudjelovati

U razdoblju natječaja “Pan Zid Počasti” na web stranici www.panpivo.hr/zid-pocasti/ pozivamo posjetitelje da nominiraju svoje prijatelje, prijateljice, kolege, članove obitelji ili neku drugu njima blisku osobu za Pan Orden Počasti jer nije odustala od druženja i našla je način da pozove na Pan.

Posjetitelji web stranice koji žele sudjelovati u nagradnom natječaju trebaju odabrati opciju „Nominiraj“ nakon čega im se otvara formular u kojem trebaju navesti ime osobe koju nominiraju te ukratko opisati zašto baš ta osoba zaslužuje Pan Orden Počasti.

Kako bi mogao sudjelovati, sudionik treba ispod nominacije navesti svoju email adresu na koju ćemo ga kontaktirati ukoliko je pobijedio na nagradnom natječaju.

Najkreativnije nominacije nagrađujemo s Pan paketom.

Žiri sastavljen od predstavnika Organizatora (Pan Pivo, Carlsberg Croatia d.o.o) bira 20 najkreativnijih nominacija.

Razdoblje natječaja

Nagradni natječaj traje od 3.4.2019. do 24.4.2019. godine.

Nagrade

Nagrađujemo 20 dobitnika čije su nominacije najkreativnije.

Svaki dobitnik osvaja Pan paket koji sadrži:

  • 1 x sportska torba
  • 1 x cooler bag
  • 1 x igraće karte
  • 1 x power bank sa 3+1 kabelom
  • 1 x Pan hoodica
  • 1 x Zlatni Pan 4pack limenke

Dobitnici natječaja bit će objavljeni na web stranici, najkasnije u ponedjeljak, 29.4.2019. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju dobitnici su suglasni da im se podaci objave na web stranici. Ti podaci mogu uključivati ime i prezime.

Dobitnici nemaju pravo tražiti od Carlsberg Croatia d.o.o., ni njenih dobavljača zamjenu osvojene nagrade za drugu nagradu ili protuvrijednost nagrade u novcu.

Sudionici

U natječaju mogu sudjelovati punoljetne osobe, državljani Republike Hrvatske.

Dobitnici i preuzimanje nagrada

Dobitnik nagrade bit će obaviješten putem email adrese koju je naveo prilikom predaje nominacije da je osvojio nagradu te će ga se zamoliti da pošalje adresu (ulica, broj, mjesto, poštanski broj) i kontakt broj za potrebe dostave osvojene nagrade.

Podaci prikupljeni bit će korišteni isključivo u svrhu nagradnog natječaja, te se neće koristiti za druge svrhe, a čuvaju se do trenutka kada nagrada biva dostavljena. Pobjednika ćemo kontaktirati i obavijestiti o preuzimanju nagrade. Ukoliko se dobitnik ne odazove na objavu u roku od 24 sata od odabira pobjednika, Carlsberg Croatia d.o.o. zadržava pravo odabrati alternativnog dobitnika. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Carlsberg Croatia d.o.o. prema dobitniku nagrade.

Ograničenja i odricanja

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji. Sudjelovanjem u natječaju, sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U testu nominacija se ne prihvaća povezivanje s konzumacije alkoholnih pića uz djecu i maloljetnike, povezivanje s nasilnim sportovima, drogom ili kulturom droge, nasilnim ponašanjem, prikazivanjem superiornih osobnosti nastalih i vezanih uz konzumaciju alkoholnih pića te druge eksplicitne sadržaje koje opisuju golotinju ili neprimjereno ponašanje prema životinjama. Pan promovira odgovornu konzumaciju stoga se nominacije koji opisuju prethodno nabrojane stavke neće biti uzeti u obzir kod odabira u natječaju, a administratori web stranice ih ima pravo diskvalificirati uklanjanjem iste. Organizator zadržava pravo promjene i nadopunu Pravila u bilo kojem trenutku.

U Zagrebu, 2.4.2019